Το κατάστημα Very Pretty άνοιξε τις πόρτες του το φθινόπωρο του 2014. Μετακομίζοντας απο τη Νέα Υόρκη στη Λάρισα, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Τίνα Αλεξίου οραματίστηκε ένα χώρο με προσωπικότητα και ζεστασιά, στο οποίο θα μπορούσε κάποιος να βρει ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ απο όλο τον κόσμο.

Το όνομα Very Pretty γεννήθηκε κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος ψυχολογίας. Η Τίνα ψάχνοντας ήδη όνομα για το μαγαζί της ήρθαν στο μυαλό οι στίχοι του τραγουδιού Lemon Tree, και ήξερε οτι ήταν αυτό.

H πελάτισσά μας γνωρίζει απο την πρώτη στιγμή οτι αυτό είναι το μαγαζί της. Ξέρει πολύ καλά οτι εδώ μπορεί να βρεί κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να το βρεί πουθενά αλλού στην αγορά. Εκτιμάει την καλή ποιότητα στα πάντα, χωρίς εξαίρεση, από ένα θαυμάσιο μόχερ πουλόβερ, σε μια τσάντα προσεκτικά φτιαγμένη στο χέρι απο καλό δέρμα, σε ενα κομμάτι παραδοσιακής χειροποίητης πίτσας. Είναι από πεποίθηση πάντα νέα. Της αρέσει να γνωρίζει την κυρίαρχη μόδα της κάθε περιόδου, αλλά ταυτόχρονα κρατώντας τη δικιά της ματιά κι επιρροή ωστέ να την κάνει πάντα προσωπική. Όσο για τον κύριο ο οποίος θα έρθει για να προσφέρει ενα δώρο στην αγαπημένη του, ξέρει ότι εδω θα μπορέσει σίγουρα να βρεί αυτό που θα την εντυπωσιάσει.

Το Very Pretty διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ βγαλμένα κατευθείαν από τα πιο αγαπημένα μας θέματα: περιποιημένη και κομψή, μποέμ πριγκήπισσα, σικ στην πόλη, εκλεκτική, που της αρέσουν οι μικρές πολυτέλειες. Υπερηφανευόμαστε για το γεγονός ότι γνωρίζουμε καλά τους πελάτες μας και πάντα μπορούμε να προτείνουμε αυτό που της ταιριάζει στο σώμα, και στο προσωπικό της στυλ.